Terug naar overzicht

Diensten

Transport.nl is hét portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Op Transport.nl kunnen bedrijven zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Een platform bieden voor en door transporteurs, dat is de doelstelling van Transport.nl. Op de site kunt u een profiel aanmaken met informatie over uw bedrijf en kunt u onder andere advertenties (laten) plaatsen. Transport.nl zorgt voor een goede vindbaarheid van de profielen en advertenties en doet aan online en offline marketing om zoveel mogelijk gericht verkeer naar de website te trekken.

Wij zijn ervan overtuigd dat u met een account op Transport.nl meer business kunt genereren. Uw bedrijf wordt nog beter gevonden door klanten en collega’s. Hiermee zal uw verkoopproductiviteit stijgen, waardoor uw omzetcijfers verhogen en u aanzienlijke kosten bespaart.

Daarnaast kunt u op Transport.nl vacatures plaatsen en opleidingen aanbieden. Als aanbieder op de site vindt u sneller en gerichter uw nieuwe werknemers, stagiaires en leerlingen.

Transport.nl biedt naast de genoemde nog vele andere mogelijkheden om uw bedrijf vanaf vandaag nóg beter vindbaar te maken voor klanten en collega’s.

Bel voor meer informatie naar +31 (0)26 3798914 of meld u aan via de website.

 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!