Terug naar overzicht

Wijziging in de Executive Board van Dachser

Wijziging in de Executive Board van Dachser

Logistiek dienstverlener Dachser kondigt een personeelswijziging aan in de Executive Board.



CFO Robert Erni zal zijn contract, dat aan het eind van het jaar afloopt, om persoonlijke redenen niet verlengen en het bedrijf op 30 juni 2023 verlaten. Dachser CEO Burkhard Eling zal dan in een dubbele rol de functie van Chief Financial Officer overnemen. Eling had al acht jaar de functie van CFO bij Dachser, van 2013 tot zijn benoeming tot CEO op 1 januari 2021.



"Wij willen Robert Erni bedanken voor zijn succesvolle werk in de afgelopen twee jaar. Met zijn ruime ervaring en zijn frisse blik van buitenaf heeft hij de Executive Unit Finance, Legal, Tax bij Dachser verder ontwikkeld en een belangrijke impuls gegeven aan de gehele onderneming in de Executive Board", aldus Bernhard Simon, voorzitter van de Dachser Supervisory Board.


 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!