Terug naar overzicht

Langeafstandsvervoer: comfort voor alles

Langeafstandsvervoer: comfort voor alles

Wie lange afstanden rijdt, is gepassioneerd door het verkeer, en door zijn werk. Chauffeurs brengen ontelbare uren achter het stuur door, wat betekent dat het comfort aan boord aan de hoogste verwachtingen moet voldoen. Bij het inladen van hun spullen, vooral zware dingen, kunnen ze de buitenste bagageruimte gebruiken om er van binnenuit bij te kunnen. Eenmaal aan boord biedt de geavanceerde cabine een perfect zicht en vergemakkelijkt het manoeuvreren bij het laden en lossen.



De cabine van de Renault Trucks T High heeft een perfect vlakke vloer en een plafondhoogte van 2m om de verplaatsingen te vergemakkelijken, en een slaapgedeelte van 2,5m breed. Een stille elektrische koelkast van 40 liter kan in de ruimte tussen beide voorstoelen geplaatst worden, en er kan ook een klaptafel geïnstalleerd worden (maxispace cabine).



Er zijn nog veel meer accessoires van Renault Trucks verkrijgbaar om het comfort of de veiligheid te verhogen - zoals een luchtdrukpistool om de cabine snel schoon te maken, een diefstalbeveiliging, of een anti-inbraaksysteem Doorlock, dat 's nachts bijzonder nuttig kan blijken.


 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!