Terug naar overzicht

Jong Talent Event 2023: Hoe bereik je jongeren?

Jong Talent Event 2023: Hoe bereik je jongeren?

Leerling-werknemers (BBL-studenten) opleiden is voor veel bedrijven dé manier om gemotiveerde medewerkers aan het bedrijf te binden. Leerbedrijven, studenten en scholen kunnen daarbij niet zonder goede praktijkopleiders en docenten. Zij zorgen er samen voor dat studenten met de juiste kennis en vaardigheden de sector instromen. Het Jong Talent Event is een uitgelezen kans om te leren, inspiratie op te doen en samen te ontdekken hoe je jongeren kunt bereiken en inspireren.



Graag nodigen we je uit voor het landelijke Jong Talent Event 2023, met als thema "Hoe bereik je jongeren?". Onder andere met de ervaringen van het beste leerbedrijf van het jaar en het inspirerende verhaal van Jan van Halst.



Datum en tijd: 11 oktober 2023



Locatie: Gelredome, Arnhem



Programma



13.00-14.00 uur Plenair programma

Inloop vanaf 12.00 uur



Welkom door Gabby Delhaas van STL, manager instroom en mobiliteit



Hoe ga je met jongeren om? Hoe begeleid je jongeren?

Geef jij jongeren een 1e, 2e, 3e of 4e kans? En hoe doe je dat dan?

door Saskia Winkelman en Berry van Spreeuwel van Becx Verhuur (SBB leerbedrijf van het jaar 2023 voor de sector MTLM)



Winnaars Verkiezingen Beste Leerbedrijf en Beste praktijkopleider 2023



14.00-15.40 uur: Workshops



'Jobcoaching' door STL



'Onboarding' door Eelco Schot, STL



'Het talent van mensen met een vorm van autisme'

door Sjoerd van der Maaden van Specialisterren



16.00-16.30 uur: Plenaire afsluiting



Jan van Halst, bekend als voetbalanalist op tv en gecertificeerd NLP Practitioner en beïnvloedingspsycholoog, zal inspirerend spreken over leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. "Leidinggeven is ook topsport en leiderschap tonen is een continu durend proces, het is nooit klaar. Het is gewoon een zware baan, maar ook verslavend, uitdagend en gaaf."



16.45-17.15 uur

Rondleiding Gelredome



17.15-18.15 uur

Netwerkborrel


 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!