Terug naar overzicht

Globitas neemt transportbedrijf Van Dingenen Transport over

Globitas neemt transportbedrijf Van Dingenen Transport over















Amsterdam – Investeringsmaatschappij Globitas kondigt met veel enthousiasme de overname van Van Dingenen Transport aan. Met de acquisitie van Van Dingenen Transport, een gevestigde naam in de transport- en logistieksector, breidt Globitas uit met een nieuwe, gediversifieerde investering en zet het bedrijf een belangrijke stap om de portefeuille toekomstbestendig te maken. Aan de andere kant is Van Dingenen Transport dankzij de overname vanaf nu zeker van het waarborgen van de continuïteit. Daarnaast kan het transportbedrijf verder groeien en de marktpositie versterken, zonder dat het de belangrijke familiewaarden en visie verliest. 



Van Dingenen Transport, opgericht in 1937, heeft zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een evenwichtige speler in zowel de nationale als de internationale transportbranche. Door diversifiëring en flexibiliteit levert het bedrijf al jaren een waardevolle bijdrage aan de sector, dankzij de verschillende manieren van vervoer die naar gelang aangepast kunnen worden. Zo onderscheidt Van Dingenen zich in (inter)nationaal, exceptioneel en groupage transport om producten op een geschikte en gepaste manier te transporteren. Met een vloot van 100 voertuigen biedt Van Dingenen Transport zowel grote als kleine bedrijven uitgebreide mogelijkheden en services voor opslag, overslag en transport van goederen, die worden opgeslagen en verzonden vanuit het centrale warehouse van 20.000 m2 met 3000 m2 overkapping in Hapert, Noord-Brabant. 

Daan Delsing van Globitas ziet dat de overname een belangrijke toevoeging is in de portefeuille van Globitas: "We zijn verheugd om Van Dingenen Transport toe te voegen aan ons groeiende portfolio van bedrijven in de transport- en logistieksector. We zijn trots op het vertrouwen dat de familie in ons heeft gesteld om dit prachtige bedrijf voort te zetten en samen de volgende stap te maken."



Jan van Dingen, scheidend eigenaar van Van Dingenen Transport, voegt toe: "We hebben met trots ons familiebedrijf in vijf generaties uitgebouwd tot een sterke speler in de markt. We hebben veel vertrouwen dat Globitas de waarden en visie van onze familie zal voortzetten en zijn ervan overtuigd dat zij het bedrijf naar een nóg hoger niveau zullen tillen."



Globitas ziet veel potentieel in de combinatie van Van Dingenen Transport met haar andere bedrijven in de sector en is vastberaden om de komende jaren met passie en ondernemerschap verder te bouwen aan het succesverhaal van Van Dingenen Transport.




 



 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!