Terug naar overzicht

DKV Mobility vergroot Nederlands acceptatienetwerk voor mobiel betalen met 100 VARO Energy Retail stations

DKV Mobility vergroot Nederlands acceptatienetwerk voor mobiel betalen met 100 VARO Energy Retail stations

Noordwijkerhout, 9 augustus 2022 – DKV Mobility, toonaangevend Europees B2B-platform voor elektronische betaaloplossingen onderweg, breidt zijn acceptatienetwerk voor mobiel betalen uit. Zo kunnen klanten van DKV Mobility nu ook met de DKV APP&GO-betaalfunctie cashless tanken bij 100 VARO Energy Retail-stations in Nederland.



“We zijn trots op de continue groei van ons acceptatienetwerk voor mobiel tanken,” zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Wij danken VARO Energy Retail voor deze samenwerking. Hierdoor realiseren we een sterke toename van onze acceptatiepunten voor elektronisch betalen in Nederland.”



“De afgelopen jaren was DKV Mobility voor ons al een vaste partner op de Nederlandse markt,” zegt Arend Nieboer, Manager Cards bij VARO Energy Retail. “Het partnership is eerder dit jaar al uitgebreid door ons gehele netwerk open te stellen voor het gebruik van de DKV tankkaarten. Omdat we overtuigd zijn van cashless betalen is de uitbreiding, van onze samenwerking en de mogelijkheid van mobiel tanken via de DKV APP, voor ons een logische volgende stap.”

Het complete acceptatienetwerk mobiel tanken van DKV Mobility in Nederland, België, Duitsland, Italië en Oostenrijk groeit hiermee tot circa 2.000 stations.



Over DKV Mobility

DKV Mobility is al meer dan ~90 jaar één van de toonaangevende service providers op het gebied van mobiliteit in logistiek en wegtransport. DKV Mobility biedt een uitgebreid scala aan diensten om het wagenpark in Europa te optimaliseren, van cashfree afrekenen bij ruim ~67.000 (2021) tankstations voor traditionele brandstoffen en ~20.000 (2021) tankstations voor alternatieve brandstoffen, tot meer dan ~310.000 (06/2022) openbaar toegankelijke laadpunten in Europa. 



DKV Mobility behoort tot de DKV MOBILITY SERVICES Group, die in 51 (2021) landen actief is. Met ruim ~1.700 (2021) medewerkers realiseerde de groep een omzet van 12 miljard euro (2021) aan transacties. Momenteel zijn meer dan 5,1 miljoen DKV CARD’s en on-board units in gebruik bij meer dan ~245.000 (2021) contractanten. In 2020 is de DKV CARD voor de zeventiende keer op rij uitgeroepen tot Beste Merk in de categorie brandstof- en service cards. Meer informatie op www.dkv-euroservice.com/nl.


 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!