Terug naar overzicht

DKV Mobility lanceert innovatieve datatool: DKV Analytics

DKV Mobility lanceert innovatieve datatool: DKV Analytics

DKV Mobility introduceert DKV Analytics, een innovatieve datatool die volledige kostencontrole biedt en voor meer efficiëntie in fleet management zorgt. Dat maakt de mobility serviceprovider vandaag bekend. De tool is geïntegreerd in het portaal DKV COCKPIT, waardoor klanten van DKV Mobility vanaf nu volledig inzicht hebben in tank- en oplaadtransacties, tolafrekeningen, voertuigservices en bijbehorende CO2-emissies.



Een dashboard op maat staat centraal bij DKV Analytics. De gebruiker kan het dashboard zelf samenstellen en structureren op basis van essentiële data en persoonlijke wensen. Ook is het mogelijk om data te exporteren voor verdere analyse. "De afgelopen jaren hebben we regelmatig met onze klanten gesproken over hun wensen en behoeften op het gebied van kostenmanagement. Met deze terugkoppeling hebben we DKV Analytics ontwikkeld, de allesomvattende oplossing voor kostenmanagement", aldus Till Kreiler, Chief Digital Officer bij DKV Mobility. 



De lancering van DKV Analytics is niet de enige aankondiging van DKV Mobility. Ook groeit het acceptatienetwerk van de mobility serviceprovider en breidt het digitale portfolio uit met de tolmanagementservice: Toll Product Overview 2.0.



DKV Mobility introduceert Toll Product Overview 2.0

DKV Mobility breidt het digitale portfolio verder uit met een tolmanagementservice. Klanten kunnen vanaf heden gebruikmaken van Toll Product Overview 2.0, een service die tolproducten en -data beheert, met de mogelijkheid om tolgegevens flexibel in te delen en weer te geven in één platform.



“Voor onze klanten zijn efficiëntie en transparantie absolute noodzaak. Daarom is het onze taak om ervoor te zorgen dat ze in het portaal simpel en snel hun data kunnen inzien en deze direct kunnen gebruiken”, zegt Jérôme Lejeune, Managing Director Toll & Refund Services bij DKV Mobility.



DKV APP&GO: uitbreiding acceptatienetwerk voor mobiel tanken

DKV Mobility breidt zijn acceptatienetwerk voor mobiel tanken voortdurend uit. Vanaf nu kunnen klanten van DKV Mobility met de DKV APP&GO, een functie in de DKV Mobility app, tanken en digitaal afrekenen bij 480 extra Tamoil-stations in Italië. Met de DKV APP& GO kunnen klanten van de mobility serviceprovider hun tanktransacties simpel en contactloos vanuit de cabine afrekenen.



Het DKV Mobility netwerk voor mobiel tanken dekt nu 2.000 stations in Nederland, België, Duitsland, Italië, Luxemburg en Oostenrijk.



Samenwerking DKV Mobility en Qwello

DKV Mobility breidt in samenwerking met Qwello zijn Europese laadnetwerk voor elektrische en hybride voertuigen uit. Klanten kunnen per direct gebruik maken van nog eens 400 laadpunten in Duitsland. Het oplaadnetwerk van Qwello is aangesloten door GreenFlux. De Nederlandse specialist op het gebied van software voor laadinfrastructuur is in 2021 overgenomen door DKV Mobility. Het Europese netwerk van DKV Mobility groeit door dit partnerschap tot meer dan 200.000 laadpunten.



“DKV Mobility investeert continue in duurzame samenwerkingen en digitale producten om vandaag voorbereid te zijn op de behoeften die onze klanten morgen hebben", aldus Marc Erkens, Hoofd Duurzaamheid & New Mobility bij DKV Mobility.





Over DKV Mobility

DKV Mobility is al meer dan ~90 jaar één van de toonaangevende service providers op het gebied van mobiliteit in logistiek en wegtransport. DKV Mobility biedt een uitgebreid scala aan diensten om het wagenpark in Europa te optimaliseren. Met de servicekaarten van DKV Mobility hebben meer dan ~245.000 contractanten toegang tot het grootste Europese acceptatienetwerk voor tanken en laden. Het netwerk bevat ruim ~67.000 tankstations voor traditionele brandstoffen, 20.000 tankstations voor alternatieve brandstoffen en meer dan 285.000 laadpunten voor elektrische voertuigen. Bovendien levert DKV Mobility diverse innovatie digitale mobiliteitsoplossingen, waaronder een all-in service van tolafrekening tot restitutie van buitenslandse btw voor optimale aansturing van Europese wagenparken.



DKV Mobility behoort tot de DKV MOBILITY SERVICES Group, die in 51 landen actief is. Met ruim ~1.700 medewerkers realiseerde DKV Mobility in 2021 een transactievolume van 12 miljard euro en een omzet van 492 miljoen euro. Bovendien lanceerde DKV Mobility in 2021 z'n 'Groene Missie', ter bevordering van efficiënte en duurzame mobiliteit


 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!