Terug naar overzicht

DKV Mobility breidt het Nederlandse laadnetwerk uit

DKV Mobility breidt het Nederlandse laadnetwerk uit

september 2022 – DKV Mobility breidt zijn laadnetwerk uit met 200 laadpunten in Nederland van exploitant AVIA. GreenFlux, de dochteronderneming en beheerder van het complete laadaanbod van DKV Mobility, en AVIA hebben namelijk een samenwerkingsovereenkomst gesloten. De nieuwe laadpunten zijn toegankelijk met de DKV CARD+CHARGE en de DKV APP&GO betaalfunctie in de DKV Mobility app.





“AVIA is al jarenlang een betrouwbare partner op gebied van traditionele brandstof. We kijken ernaar uit om nu zowel de samenwerking als het laadnetwerk te verlengen,” zegt Sven Mehringer, Managing Director Energy & Vehicle Services bij DKV Mobility. “Voor onze klanten betekent dit een aanzienlijke toename van het aantal beschikbare laadpunten in Nederland.”



“AVIA is enthousiast om DKV Mobility toegang te bieden tot het snelgroeiende laadnetwerk in Nederland en om de klanten van de mobility service provider te ondersteunen in de energietransitie,” zegt Susan Kuijpers, directeur AVIA Nederland.



Het laadnetwerk van DKV Mobility omvat circa 310.000 laadpunten door heel Europa.



van de toonaangevende service providers op het gebied van mobiliteit in logistiek en wegtransport. DKV Mobility biedt een uitgebreid scala aan diensten om het wagenpark in Europa te optimaliseren, van cashfree afrekenen bij ruim ~67.000 (2021) tankstations voor traditionele brandstoffen en ~20.000 (2021) tankstations voor alternatieve brandstoffen, tot meer dan ~310.000 (06/2022) openbaar toegankelijke laadpunten in Europa. 



DKV Mobility behoort tot de DKV MOBILITY SERVICES Group, die in 51 (2021) landen actief is. Met ruim ~1.700 (2021) medewerkers realiseerde de groep een omzet van 12 miljard euro (2021) aan transacties. Momenteel zijn meer dan 5,1 miljoen DKV CARD’s en on-board units in gebruik bij meer dan ~245.000 (2021) contractanten. In 2020 is de DKV CARD voor de zeventiende keer op rij uitgeroepen tot Beste Merk in de categorie brandstof- en service cards. 



 




 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!