Terug naar overzicht

Aankondiging truckkartel uitspraak op 31 januari 2024

Aankondiging truckkartel uitspraak op 31 januari 2024

De rechtbank in Amsterdam doet op 31 januari 2024 een eerste uitspraak in de truckkartel procedure. Vanwege de vele procedures zal de Amsterdamse rechtbank een vonnis uitspreken in meerdere groepen. Het eerste vonnis zal van invloed zijn op de uitspraken die later volgen.



MKB-Claim startte de truckkartelclaim in 2016 als eerste organisatie en eist sindsdien schadevergoeding van de grote truckfabrikanten namens duizenden ondernemers. Het aanstaande vonnis kan een doorbraak betekenen in de procedure die de truckwereld al jarenlang bezighoudt. 


 
 
Over Transport.nl

Transport.nl is hét nieuwe portal voor en door transporterend Nederland. Wij bieden een selfservice omgeving waarbinnen bedrijven zich uitstekend kunnen profileren. De inhoud van de website moet zoveel mogelijk door transporteurs (of aan de transportbranche gerelateerde bedrijven) tot stand komen. Bedrijven kunnen op Transport.nl zelf zeer uitgebreide bedrijfsprofielen aanmaken, (binnenkort) ladingen uitwisselen, offerteaanvragen van (nieuwe) klanten ontvangen, vacatures plaatsen, cv’s doorzoeken, opleidingen aanbieden, nieuws delen en nog veel meer.

Maak nu gratis een account aan!